Prostia la putere!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

În ţara unde nici iarna nu vine, unde furtul este considerat calitate, alături de prostie şi „şmecherie“, în această ţară câteva mii de oameni nu contează!

Nu contează ce probleme au, ce îşi doresc pentru ei şi familiile lor. Oamenii contează doar atunci când au ştampila în mână sau când semnează pentru ca EI să ajungă acolo, sus!

Strigăm prea încet sau suntem conduşi de oameni cu deficienţe de auz. Totuşi, avem nevoie de un lider, pentru că altfel nu avem direcţie proprie, circulăm pe unde vedem cu ochii. Sau cel puțin așa se crede… Cineva din piață m-a oprit să mă atenționeze că balconul facultăţii de geografie este gol şi în acestă nouă zi de proteste. Că acolo este nevoie de o voce care să se facă auzită! Că acolo este nevoie de oameni care să transmită vocea poporului către toţi cei care o ignoră cu nesimţire în aceste zile.

Protestatarii doresc o altă clasă politică, una care să le demonstreze că mentalitatea şi spiritul comunist au murit odată pentru totdeauna. Picătura care a umplut paharul cu nemulţumiri a scos oameni în stradă. Cei cărora nu le-a ajuns cuţitul la os privesc pasiv televiziunile imparţiale ce transmit imagini din marile oraşe ale ţării, imagini alese cu scopul creşterii ratingului şi nu prezentării realităţii din stradă.

Oamenii politici din actuala clasă politică sunt priviţi cu o totală lipsă de încredere, aceştia nedemonstrând adevărate calităţi de lideri de opinie, în toţi cei 22 de ani ce au trecut de la teoretica moarte a mentalităţii comuniste din România.

În repetate rânduri s-a cerut înlocuirea clasei politice actuale cu una nouă şi care să reprezinte interesele românilor, care să le apere drepturile şi să le ofere necondiţionat drepturile garantate prin Constituţie.

Nu este important câţi oameni ies în stradă în aceste zile, ci mesajul pe care aceştia îl transmit către conducerea mută şi surdă a acestei ţări. Se doreşte plecarea de la conducere a actualului preşedinte, a guvernului cât şi redirecţionarea unui procent mai mare către domeniile ce vizează cultura şi sănătatea, domenii slab finanţate de către stat, în comparaţie cu cele ce sunt folosite ca armă împotriva cetăţenilor, de către putere.

Jandarmeria nu funcţionează conform legii, poliţia este coruptă şi justiţia aruncă oameni nevinovaţi în închisoare, în timp ce protejează criminali doar pentru că aceştia fac parte din acoliţii celor de sus.

Dacă protestele din stradă vor schimba, cu adevărat, România, atunci acest pas va trebui folosit cu multă atenţie pentru a evita revenirea la putere a figurilor din fostul regim comunist.

Nu trebuie şters cu buretele faptul că figuri din actuala scenă politică au susţinut (sau chiar făcut parte) din grupul celor ce, direct sau indirect, au fost părtaşi ai mineriadelor.

Deschideţi ochii şi gândiţi liber! Pentru o Românie unită!

1 Comment

  1. Iosazaur

    Felicitări, din nou Daily Blogs e al tău!
    http://iosazaur.com/2012/01/22/romania-se-revolta-nimeni-nu-are-solutia-22-01-2012-daily-blogs-22/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: