Real Room Escape

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

RealRoom Escape

Sâmbătă am fost la Real Escape Room, din strada Banului nr. 3, alături de Ana , Irina , Emil , Alexandru și Alin , unde am încercat să evadăm din 2 camere: Kudra’s Dream și Dr. Connolly’s Clinic.

În prima parte am fost împărțiți în 2 echipe, fiecare în altă cameră. Aici puteam comunica cu cealaltă echipă cu ajutorul unui telefon cu disc. Nivelul de dificultate al ambelor camere mi s-a părut 9/10.

În Kudra’s Dream pornești pe întuneric și tot așa vei și termina, timp în care te vei ajuta de câteva lanterne, cu care vei încerca să rezolvi misterele și ghicitorile din cameră. Povestea camerei este legată de moartea proprietarei casei, care a murit otrăvită iar vina a căzut asupra servitoarei sale, Kudra, care a fost încuiată în acea cameră, până se va decide soarta ei. Ai la dispoziție 60 de minute în care să evadezi din acea cameră și să o eliberezi pe Kudra.

Dr. Connolly’s Clinic este tot o cameră dublă, ce cuprinde biroul doctorului Connolly și sufrageria familiei Lockworth. De data asta vei încerca să rezolvi misterele la lumina zilei, însă nu te aștepta ca răspunsurile să fie atât de clare! Camera este mecanizată și vei avea nevoie de multă imaginație și ceva spirit de detectiv, pentru a ieși victorios din cameră, în maximum 60 de minute.

RealRoom Escape se află pe Strada. Banului nr. 9, mai multe detalii puteți găsi pe site-ul lor .

3.5 / 5 stars     

1 Comment

  1. Irina Bărăgoi

    Față de alte camere, camera cu ceaiul are dificultate 100/10 pentru că a trebuit să aștept 10 minute pentru un indiciu pe care l-am cerut de 3 ori și trebuia să aștept 1 minut să răspundă cineva la telefon, iar atunci când cineva răspundea, nu auzeam mai nimic din cauza zgomotelor din cameră. O organizare mai bună n-ar strica acolo. E prima cameră care nu mi-a plăcut deloc.

    Cealaltă e mai OK, dar nici ea prea strălucită. Multe chestii ies din peisaj. Probabil te-oi fi entuziasmat pentru că n-ai fost la prea multe escape-room-uri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: