Reciclarea tehnologiei

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Constat că printre utilizatorii de gadgeturi care mai de care mai de căcat există specimene ce au uitat istoria sau sunt născuți ieri.

Pentru că există puțani care au căscat gura tâmp la apariția acestui gadget de căcat, m-am gândit să îi anunț că tehnologia nu e deloc nouă! Asta o zic doar pentru cei care s-au născut ieri, doar așa poți rămâne înmărmurit în momentul apariției pe piață a unui astfel de produs căcăcios.

În foarte scurt timp probabil că Sony va scoate pe piață un nou gadget – o cutiuță mică la care se pot lega căști și asculta muzică, care funcționează cu 2 baterii AA și în care se pun casete audio. Îl vor numi Surfman, pentru că nimeni nu mai merge (eng.: walk) acum ci toți navighează. V-ați prins, bă?

iPod nu este nici el vreo mare invenție și aici ne putem lăuda – ca nație de imbecili lăudăroși ce estem – că am avut și noi ceva asemănător. Se numea RIC, fabricat de ELECTRONICA și era un aparat de radio portabil, mono ce recepționa posturile din unde medii (MW) și unde scurte (LW).

Deh, nu era el cu MP3-uri și alte alea, dar pentru anii în care se producea era destul de OK fiind chiar exportat în număr destul de mare.

Cam asta e colecția mea de iPod – varianta românească. Unele au supraviețuit trecerii timpului, altele mai puțin. Oricum, toate funcționează, în ciuda aspectului iar decorul vintage a fost ales special pentru a se blendui cu tehnologia modernă! 😆

Sursa imaginii 1: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.