Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Alături de Ana, Alin, Malaezu și prietenul lor – Mihai am fost zilele trecute la RoomXcape, un room escape din cartierul de lux Rahova. Pe o străduță retrasă, într-o casă păzită de pisici, am intrat în camera A catching game.

Povestea camerei e simplă: nu știi cum, nu știi de ce, dar te-ai trezit închis într-o celulă nu tocmai prietenoasă, mai ales din cauza pereților pictați cu fel și fel de mesaje, care mai de care mai ciudate și mai înfricoșătoare.

Camera este destul de mică, asemeni unei celule, ceea ce o face potrivită pentru un număr de maxim 4 persoane. Acesta este, de fapt, numărul recomandat pentru un joc, dacă vreți să trăiți la maxim atmosfera din A catching game.

roomXcape-catching-game

Dacă nu vă pot da detalii din cameră și nici nu vă pot spune despre cum să treceți peste anumite probe, vă asigur că, încă din primele secunde în care ați intrat în celulă, veți avea impresia că nu veți mai ieși de acolo chiar așa ușor cum ați intrat. Sau… cine știe? Dacă creierul vă funcționează pe repede înainte, dacă echipa știe să colaboreze și să împărtășească orice idee despre indiciile pe care le va găsi în cameră, veți evada cu zâmbetul pe buze.

Cu toate astea, cred că cu greu veți putea bate recordul pe care Ana , Alin , Malaezu , Mihai și cu mine l-am atins: 28 de minute și 27 de secunde. Practic suntem pe locul I: Blogbusters – ăsta a fost numele ales pentru echipă. Asta așa, ca să nu ziceți că nu v-am spus.

Vă recomand să ajungeți la RoomXcape, mai ales pentru că proprietarii sunt foarte sociabili și mereu zâmbitori, dar și pentru că, în afară de A catching game vor mai deschide cea de-a treia cameră: Apocalypse Now. Dacă vor păstra linia din prezent, sunt sigur că această cameră va fi una excelentă.

Pe RoomXcape îi găsiți pe site-ul oficial (rezervări, detalii despre camere, contact etc.) și pe pagina de Facebook .

4 / 5 stars