Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

logo digi mobilAșa cum am zis într-un articol anterior, metamorfoza Cosmote-Telekom este o tânără dezamăgire (clic pentru detalii), cel puțin din punctul meu de vedere.

Taxa nejustificată, de 500 de lei, pentru activarea roamingului, mi se pare o jignire la adresa clientului. Spun „nejustificată” pentru că, în afară de „așa este procedura”, nu am primit vreun răspuns concret și logic, ceea ce îmi aduce aminte de Connex GSM și transformarea acesteia în Vodathorn. Adică din bine în rău, foarte rău.

Pentru că singurul operator pe care l-aș lua în considerare acum, dacă aș vrea să mă mut în altă rețea, este RCS-RDS (DIGI mobil), cu ajutorul acestuia beneficiez de roaming gratuit de la Telekom! Și asta pentru doar 10€/lună, ceea ce înseamnă că cei 110€ pe care Telekom mi-i percepe pentru activare sunt, probabil, un mod de a trata clienții ca pe infractori când, de fapt, hoțul strigă „hoțul”.

Așadar, beneficiind de abonament cu minute nelimitate (Play Free L – ofertă pentru clienți existenți care trec de la cartelă la abonament), mi-am redirecționat toate apelurile de pe Telekom pe numărul de DIGI mobil, rețea care nu îmi percepe tarife de lux pentru apeluri primite în roaming (~3 cenți/minut apel primit, ~6 cenți/minut apel efectuat). Altfel spus, felicitări RCS-RDS / DIGI mobil pentru palma dată Telekom în situația de față. Sper să doară.