by

România este țara unde tehnologia ajunge prima!

Acest articol este mai vechi de 1 an. Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.


Am citit, cu câteva zile în urmă, pe un site străin despre sărbătorirea anului nou, unde prima poză era… ghici de unde? Exact! Din România, mai exact din Piața Constituției! Am rămas plăcut surprins să văd asta, mai ales datorită faptului că București era pe prima poziție în listă, urmat de mai multe poze din New York, Londra și alte orașe din lume.

Ieri am citit, din nou, despre România, tot pe un site străin. Și tot de bine zice! 🙂

E vorba despre noul telefon HTC HD8 care are instalat Windows 8 și se pare că se află în România pe rețeaua Vodafone. În momentul de față, această știre este doar la nivelul de zvon care, cel mai probabil, se va confirma (sau nu) la CES, în această lună, între 10 și 13 ianuarie.

Identificarea acestui dispozitiv a fost făcută cu ajutorul aplicației I’m a WP7!, aplicație ce-ți permite să găsești toți utilizatorii de Windows Phone din zona în care te afli.

Dacă HTC HD8 trebuia păstrat secret și asta a fost doar o greșeală a utilizatorului sau dacă este doar o reclamă subtilă a celor de la Vodafone, probabil că nu vom afla mai devreme de 10 ianuarie, prima zi a CES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *