Scările rulante de la Universitate

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Scări rulante Universitate

Dacă ești bucureștean sau chiar dacă nu ești, știi de scările rulante de la Universitate. Și mai știi că lumea le folosește în fiecare zi, indiferent de anotimp, grad de curățenie, funcționale sau nu.

De când bat străzile capitalei, adică de ceva zeci de ani buni, nu țin minte să fi fost o lună întreagă în care scările să fi mers în fiecare zi.

De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, nu țin minte o săptămână în care scările rulante să fi mers fără oprire. Mai nou, aflu dintr-un articol că întreținerea scărilor costă mult peste jumătate de milion de Euro!!! Și mai aflu de la stimabilul nostru primar general, cel care ne-a construit atâtea șosele suspendate și zeci de telegondole în capitală, că scările rulante se defectează din cauza apei care se scurge de pe trotuare. Prin urmare, ilustrul nostru primar lacrimogen ar fi tentat să bage sutele de mii de Euro în fundul unei firme private, pentru întreținerea scărilor.

Păi, dragă domnule primar general, incompetența de care dați dovadă mă face să nu pot pune ștampila pe pătrățelul dumneavoastră. Și nu pentru că nu aș vrea să mai văd încă un mandat în care vă bateți joc de noi, ci pentru că nu ar avea cum să se prindă cerneala de scuipatul aplicat în prealabil.

Conform sursei citate, ilustrul nostru primar general declară:

„Am refăcut trotuarele ca să nu mai intre apă. Dar e nevoie de copertine pentru protecţia scărilor. Numai că arhitecţii îmi cer concurs de proiecte pentru copertine. Până când să fac eu concurs de proiecte pentru copertine o să-mi intre apă pe scări şi o să-mi ardă motoarele. Cum plouă afară, cum se ard motoarele. Merg două-trei zile şi apoi se ard”

Pentru ca Sorin Oprescu să demonstreze consecvență, propun semnarea unui contract cu încă o firmă privată, pentru întreținerea, eventual cu periuța de dinți, a statuilor de la Universitate și, eventual, pentru hrănirea calului lui Mihai Viteazul. Cred că 2 milioane de Euro/lună ar ajunge. Pe banii contribuabililor, evident.

Du-te acasă!

Sursa: http://www.b365.ro/intre-inerea-scarilor-rulante-de-la-universitate-mai-scumpa-decat-o-vila-de-lux_194979.html

2 comentarii la „Scările rulante de la Universitate

 1. BogDan Răspunde

  Sunt curios câți dintre noi am putea să le facem pe toate în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită. Treaba asta nu se va întâmpla vreodată, te asigur. Altfel, constat că Sorin Oprescu devine din ce în ce mai des un fel de Traian Băsescu. Este vinovat pentru tot și pentru toate. Și nu, nu-i țin partea, e un cretin congenital care face mișto de o populație care merită asta, dar mi-aduc bine aminte ce primari a avut Bucureștiul: Halaicu, Lis, Băsescu, Videanu. Pe lângă ăia…e parfum. Și culmea, atât cât s-a putut, a mai mișcat câte ceva. Nu mult. Dar…

  • Șerban Păun Răspunde

   Deci tu mergi pe linia binecunoscută de a alege dintre 2 rele. De fapt, pe ăsta îl cunoaștem, că a mai fost, e dintre noi și e și frumos, mânca-l-ar tata de băiat! Pac! O ștampilă!

   Sunt curios ce a făcut: parcare subterană la Universitate cu borcane de sticlă cu canapele și perne, între statuile unor anumiți cetățeni, autorizație pentru reclame la posturi de radio ce încurajează imbecilizarea în masă, exact lângă Teatrul Național, câini „comunitari” alături de oameni „ai străzii”? Cam ce a făcut? Șosele supendate? Sau telegondole?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.