Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Timpul este relativNu v-am votat pe niciunul dintre voi. Nu v-aș susține nici măcar pentru o găleată sau o agendă, un pix și 3 mici și-o bere. Nici măcar dacă mi-ați favoriza câștigarea unei licitații pentru un contract cu statul!

De fapt, nu vreau să (mai) aud de voi. Nu mă reprezentați, nu împărtășim aceleași idei și deși sunteți angajații mei, nu vă pot concedia atunci când nu vă îndepliniți atribuțiile de serviciu sau când încălcați regulamentul de ordine interioară. Trebuie să aștept 4 ani pentru asta și chiar și atunci depind de o gloată de debusolați care v-ar alege continuu orbește, chiar și de ați fi nemuritori.

În plus, îmi cheltuiți banii, care ar trebui să se ducă în propria-mi sănătate și pensie, pe toate tâmpeniile, de la păpădii arteziene de prost gust, festinuri cu mici și bere, călătorii în țara vecină de la Sud, până la deplasări în țări străine (chipurile, în interesul ălora de v-au ales și nu numai) care mai de care mai exotice.

Nu vreau să vă mai găsesc numele în cutia poștală indiferent de ocazie, fie că e sărbătoare ori că îmi cerșiți un vot. Nu vreau să-mi mai cheltuiții banii pe cărți poștale plastifiate, tipărite în toate culorile posibile și la cele mai înalte standarde.

Dacă nu îi veți folosi pentru a vă îngroșa buzunarele și nici nu vă interesează că faceți risipă de celuloză, atunci folosiți-i pentru a vă duce la îndeplinire atribuțiile pe care le aveți în funcția pe care o ocupați și al cărei salariu vi-l plătesc!

Dragii mei angajați, executați-vă atribuțiile sau cândva eu și alții ca mine vom fi cei care vă vor executa. Fie și cu o simplă ștampilă.