Secretul de vineri

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

De cele mai multe ori, un job nou nu diferă foarte mult de cele din urmă atunci când vine vorba de modul de desfăşurare a activităţii. Ai funcţia X, trebuie să faci treaba Y şi să respecţi regulile Z.

În cea de-a doua mea săptămână la noul loc de muncă, am fost abordat într-un mod diferit, chiar unic aş putea spune, de către două colege. Am fost chemat la ele în birou şi am fost „analizat” cu scopul de a se convinge dacă îndeplinesc condiţiile pentru aflarea unui secret al firmei, păstrat de către un grup, cu preţul vieţii fiecărui membru al său! 🙂

Secretul de vineri este secretul acestei firme. Bineînţeles că nu vi-l pot comunica, tocmai pentru că e secret. Dar, mai mult de atât, ţin să vă spun că este cea mai importantă parte a săptămânii! Prin urmare, în fiecare vineri mă duc în biroul respectiv şi întreb „care este secretul de vineri?”. Este absolut imperativ să trec prin aceeaşi analiză în fiecare zi de vineri şi dacă trec „testul” aflu secretul! Dacă nu… nu!

Eu zic că e un mod unic de a-ţi încheia săptămâna şi (de ce nu?) de a aştepta ziua de vineri pentru secretul de vineri! Vouă cum vi se pare?

Sursa imaginii: aici

5 comentarii la „Secretul de vineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.