Smash Hit – te scapă de stres!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Smash Hit logo

Jocurile pentru platforme mobile ar trebui să fie relaxante, să te deconecteze de la lumea care te înconjoară și să te scape de stres. Una dintre metodele care te scapă de stres (și pe care japonezii au pus-o deja în practică) este spargerea farfuriilor, paharelor și a altor obiecte de sticlă. Camionul unde te poți elibera de stres percepe o taxă de 2$ pe „sesiune de eliberare a furiei”. Un preț atât de mic pentru nervi atât de mari! Pentru puțin peste această sumă te poți elibera de stres, fără a fi nevoie să te deplasezi în Tokyo.

Jocul Smash Hit, creat de Mediocre, este gratuit în Google Play și poate fi cumpărat, în variantă completă, direct din aplicație, pentru doar 2,5$ (aproximativ 8 lei). Cu o grafică excepțională și un fundal sonor asemenea, Smash Hit te poartă într-o lume suprarealistă, o lume în care scopul tău este să distrugi orice îți stă în cale, de la cristale sau bucăți imense de sticlă până la sisteme de securitate cu laser. Pentru asta ai la dispoziție 25 de bile din oțel, care pot fi suplimentate cu bonusuri.

Cu un număr impresionant de peste 10.000.000 descărcări în mai puțin de 2 săptămâni, Smash Hit este într-adevăr un hit ce poate fi al tău, descărcându-l din Google Play, cu tot cu coloană sonoră.

SmashHit_screenshot1SmashHit_screenshot4SmashHit_screenshot2SmashHit_screenshot3SmashHit_screenshot5

Surse: Mediocre Games | Smash Hit Game

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.