Spoon.net îți permite folosirea oricărei versiuni de browser, fără instalare!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

V-am povestit luna trecută despre Spoon.net, serviciul care îți permite executarea oricărui software pe orice variantă a sistemului de operare Windows.

Spoon.net a anunțat azi, în urma unui comunicat de presă, o actualizare importantă a platformei sale Browser Sandbox ce permite utilizarea simultană a versiunilor multiple de browser, fără a fi necesară instalarea acestora.

Cea mai recentă versiune a Browser Sandbox suportă cele mai recente versiune alte tuturor browserelor importante, inclusiv Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari și Opera. Suplimentar, Spoon.net permite testarea browserelor mobile Firefox Mobile, Opera Mobile și browserele în fază de pre-release Firefox 10 Beta, Firefox Aurora și Chrome 17.

Platforma Spoon.net Browser Sandbox este disponibilă online la http://spoon.net/browsers .

„Browser Sandbox este o resursă foarte bună pentru dezvoltatorii web și companiile ce au nevoie de testarea sau implementarea versiunilor multiple ale browserelor actuale, beta sau vechi, fără a întâmpina probleme legate de instalarea browserelor pe propriile desktopuri sau administrarea mașinilor virtuale greoaie”,

a declarat Kenji Obata, fondator și CEO al Spoon.net.

„Browser Sandbox este o demonstrație puternică a tehnologiilor unice de virtualizare ale Spoon.net”.

Disponibil atât ca serviciu web cât și ca server on-site, Spoon.net permite dezvoltatorilor de sofware, companiilor și școlilor să implementeze și administreze aplicații instant pentru orice utilizator cu o conexiune la Internet. Spoon.net execută aplicațiile în mai multe „sandbox”-uri izolate, permițând rularea în paralel, fără conflicte, dependințe sau modificări ale calculatorului-gazdă.

Mai multe detalii găsiți pe http://spoon.net/ .

3 Comments

 1. TyiBy

  Cred ca ii e lene si sa mearga la WC.. sau sa manance. 😀
  anyway, misto chestie! 😀

 2. Yamasha

  nasol ca trebuie sa-ti faci cont…in rest..arata ok site-ul

  • Șerban

   Durează maxim 30 de secunde pentru a crea un cont. Nu cred că este chiar un așa mare impediment în calea folosirii platformei Spoon.net 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: