Am găsit conținut ilegal pe Spotify

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

După lansarea pe șestache a platformei Spotify, am zis să îmi trec contul gratuit în varianta full-option, cu conținut de înaltă calitate și fără reclame. Și pentru că o zi de duminică nu e complet frumoasă până nu o dai în nostalgie, am zis să caut formațiile copilăriei. Așa am ajuns la Animal X și am dat play. Nu mult a durat până să aflu că, la fel ca pe celelalte platforme de conțint audio, și pe Spotify există conținut ilegal, pentru care ei îți cer bani.

Dovada video o aveți mai jos. După cum se poate observa, acele melodii au fost preluate de la un radio online și editate prin suprapunerea ID-ului acelui radio – „Radio Momente Magice”. Dacă doriți să vă convingeți singuri (până când vor șterge melodiile de pe platformă), o puteți face aici:

BONUS 1: e pare că tot albumul  Atomic Hits 2000 este difuzat ilegal. Pentru că nu am timp sau chef să caut și alt conținut ilegal, am decis să îmi anulez abonamentul Spotify Premium, din moment ce nu am de gând să susțin pirateria cu banii din buzunar.

BONUS 2: Între timp, Radio Momente Magice se pare că a trecut de la piratat muzică la vânzări de mobilă. Ar fi foarte amuzant dacă lemnul lor provine din aceleași surse ca ale Hornbach

BONUS 3: Dacă muzica piratată nu e suficient cât să te convingă să nu plătești un serviciu ce susține infracțiunile, reține că poți oricând beneficia de muzica artistului acuzat de pedofilie .

BONUS 4: Două albume obținute integral din surse ilegale: aici și aici .

3 Comments

 1. Silviu

  Super articolul. Fiert eram daca tu platesti sau nu pentru spotify . Cand ai de gand sa scrii ceva interesant claxoneaza cu stopul de ceata. Este cea mai mare baza de muzica din lume. Gasesti orice , chiar si tu ai gasit mizeria aia de gunoi de muzica. Pretenas toata ziua tragi de pe filelist si noua ne scrii despre lupul moralist. Iesi!!!

 2. Stefan

  Ți-ai anulat prima lună gratuită? Vezi că pe Deezer, Apple Music și Google Play Music poți urca toate melodiile piratate de pe PC. Eu zic să nu mai cumperi niciun telefon că susții pirateria.

  • Șerban

   Ideea de a distribui muzică piratată și contra cost nu mă încântă. Tu susții infracțiunile?

   BONUS: Melodiile pe care le urci în acele platforme sunt disponibile doar pentru tine, nu sunt publice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: