Stadionul nu-i ca terenul deschis

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Vineri, 31 august 2012, a fost concertul Red Hot Chili Peppers.

Locul concertului, stabilit încă de anul trecut (parcă), a fost Arena Naţională. Sau National Arena. Sau 23. Sau Lia Manoliu. Sau cum îl ştiţi voi pentru că are atâtea denumiri încât cea corectă depinde doar de preferinţe.

*voce cu ecou* Şi s-a auzit-it-it-it cam aşaaaaa-şaaaa-aaa

Atmosferă de vis. Public excelent şi care ar plăcea oricărei trupe.

Accesul în stadion era destul de bine organizat, am intrat imediat, fără să stau la cozi kilometrice.

RHCP au cântat bine pentru că asta e treaba lor, însă inginerul de sunet ar trebui concediat! În ditamai stadionul-arenă, unde 65.000 de oameni (conform numărului de bilete vândute) urlă, ţipă şi cântă cu trupa, sunetul se lovea de toţi pereţii, mai ceva ca un internat la spitalul de nebuni!

În schimb, am avut parte şi de un moment amuzant, atunci când Coca-Cola s-a gândit să demonstreze câtorva persoane că gustul Coca-Cola Zero este identic cu cel al Coca-Cola. Au făcut asta servindu-le gratuit pahare de Coca-Cola, cu capac şi pai, în care se afla un alt pahar de Coca-Cola Zero. Au anunţat asta pe cele 4 ecrane suspendate deasupra terenului de fotbal, cu ajutorul a câtorva pancarte pe care erau mesajele prin care băutorii de Coca-Cola zero erau îndrumaţi să se uite în pahare şi… surpriză! Coca-Cola Zero. Amuzant! 🙂

Nu am stat să fac un playlist, nu am fost atent dacă au început cu o melodie nouă şi au terminat cu una veche sau invers. Am privit şi ascultat trupa şi mulţimea.

Interesant concert, naşpa sunet. Şi o notă pentru mine: nu mai merge la concerte pe Stadionul Naţional!

 

3 comentarii la „Stadionul nu-i ca terenul deschis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.