Șterge toți prietenii de Facebook cu un singur clic

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

facebook-wall-cleanerNu m-aș fi apucat să scriu articolul ăsta dacă nu aș fi încercat înainte acest script, pentru a fi sigur că funcționează. Și cum să încerc mai bine, dacă nu fără să vreau? 🙂

Cam așa stă treaba… Mi-am șters aproape toți prietenii de pe Facebook, doar cu un singur clic! Și asta pentru că am citit greșit butonul „Delete selected friends” ca fiind „Deselect friends”. Și duși au fost, cu doar un clic de mouse!

Dacă voi știți ce vreți să faceți (adică nu ca mine), atunci trebuie să folosiți Google Chrome și să instalați TamperMonkey apoi acest script . Intrați pe profilul vostru de Facebook (www.facebook.com/username/friends – unde username este aliasul profilului) și vezi vedea 2 butoane albastre: Select all friends și Delete selected friends, exact ca în imagine:

friends-fb

(uneori este posibil să fie nevoie să reîmprospătați pagina, pentru a se afișa aceste butoane).

Asigurați-vă că lista de prieteni este afișată în întregime, derulând până în josul paginii, apoi apăsați butonul Select All Friends pentru a selecta toți prietenii afișați. Dacă doriți să îi păstrați pe unii dintre ei, deselectați căsuțele din dreptul numelor lor. Când v-ați decis că vreți să îi ștergeți pe cei selectați, apăsați Delete Selected Friends și gata!

Sunt sigur că funcționează iar martori îmi sunt prietenii de Facebook pe care i-am șters și cărora le-am trimis cerere de prietenie în noaptea de 4 spre 5 mai. 🙂

2 Comments

  1. alin

    nu merge site-ul cu sript

  2. Bogdan

    Un articol cu adevarat ajutator, bravo!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: