Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Sunt multe teorii ale conspirației care vorbesc despre tot felul de organizații secrete, ce conduc lumea din umbră și care au scopuri mai mult sau mai puțin nobile.

Când am decis să particip la inițierea pentru a intra într-o astfel de organizație secretă, mă gândeam dinainte că nu va fi ușor și că voi avea de trecut peste niște probe ce-mi vor testa abilitățile.

Așa am ajuns la Secret Society, alături de Exitus (Diana și Alexis), Irina și Emil , un room escape de la The Codex.

Înainte de a intra în cameră, ni s-a făcut o scurtă inițiere despre ce vom găsi acolo și care ne este misiunea. Interesantă, încă de la început, am găsit ideea de a nu fi nevoie de o cheie, pentru a ieși din cameră. Veți afla, la momentul respectiv, ce anume trebuie să faceți.

codex-secret-society-room-escape-bucurestiDe la începuturile timpului şi până în zilele noastre, destinul şi istoria lumii au fost guvernate din umbră de cele mai puternice şi luminate minţi ale omenirii. Astăzi, Înaltul Preot al Ordo Animus Mysterium te convoacă la Marea Adunare de Iniţiere. Jură-i credinţă, supunere şi devotament etern, pecetluieşte jurământul cu sigiliul sacru şi el îţi va deschide porţile către comorile universului.

codex-secret-society-room-escape-bucuresti-recordDacă sunteți pasionați de simbolistică, dar și de organizații secrete și misterele care se învârt în jurul acestora, Secret Society este locul unde trebuie să ajungeți! Pe mine mă pasionează astfel de subiecte, ceea ce probabil mi-a făcut evadarea mai ușoară. Echipa noastră, denumită Internet Explorers & Exitus, a reușit să obțină recordul absolut de 38:19 minute, fiind ajutați de 1 singur indiciu. Cu ocazia asta, sunt sigur că v-am stimulat creierele și, mai ales, că veți încerca să scoateți un timp mai bun.

The Codex se remarcă prin originalitate, fiind singurul room escape care are și un Challenge Room – „Can you get away with murder?”, un joc interesant, în două camere, unde două echipe joacă una împotriva celeilalte, pentru a realiza crima perfectă.

Mai multe detalii despre The Codex și camerele lor găsiți pe site și pe pagina de Facebook .

5 / 5 stars