•T•••ânără dezamăgire

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Vă anunțam cu ceva zile în urmă despre transformarea Cosmote și Romtelecom în ceea ce urma să fie Telekom România. Pe 13 septembrie a avut loc evenimentul de lansare, pentru public, a acestei companii. Am ajuns acolo nu pentru muzica de proastă calitate (Alex Velea, Inna, Smiley, Loredana), ci pentru că eram curios să văd cum vor organiza evenimentul și ce anume surprize mă vor aștepta. La intrarea în Piața George Enescu am primit o brățară cu leduri și sigla T-Mobile. Evident, culoarea era roz.

Deși aflasem cu câteva zile în urmă ce tarife practică noua companie (și eram deja dezamăgit), mă gândeam că voi găsi ceva pliante/cărticele/orice materiale promoționale despre Telekom și tarife sau oferte pentru clienți noi/existenți. Vax albina! Canci! Nada! Nimic.

Problema mea majoră și pentru care îmi cam arde buza în momentul ăsta este să îmi pot activa roaming. Sunând la Cosmote mi s-au cerut 500 de lei garanție. Asta pentru că, după cum știți, am devalizat 2 bănci, am avut ceva contracte cu statul și am dat tunuri de câteva milioane de €. Dacă eram un client fidel, de 7 ani, care s-a portat din Vodafone pentru că i-a plăcut rețeaua Cosmote și care și-a făcut abonament de câteva luni, pentru că a primit o ofertă specială, doar pentru clienții fideli, atunci logic că nu mi-ar fi cerut garanție 500 de lei!

roaming-telekom-500-lei

Ca să citez un domn cu rădăcini în țara de origine a companiei voastre, noua rețea Telekom este pentru mine doar o…

tanara-dezamagire-telekom

Apropo… Cum se întâmplă cu ce spuneați în mesajul ăla?

Tarifele aferente acestora, precum și calitate și modalitatea de furnizare a serviciilor vor rămâne neschimbate.

Pe site-ul oficial văd niște prețuri triple. O fi de la prea mult roz…

Prin urmare, iată că lansez următorul ANUNȚ OFICIAL:

În prezent am un abonament de 10€ (TVA inclus), care se numește Cosmote Free L și include minute și SMSuri nelimitate în orice rețea (inclusiv internațional), 1GB trafic Internet la viteză maximă (restul la maxim 64kbps, nelimitat). Caut operator în a cărui rețea să îmi portez numărul actual, nu doresc telefon „bonus” (am deja 2 HTC One M7), nu vreau să fiu constrâns de semnarea unui contract pe 100 de ani (1 an e de ajuns ca să mă convingeți că meritați), vreau să îmi pot activa roaming fără să mă tratați ca pe un infractor și să îmi percepeți garanții (aveți deja legea de partea voastră, dacă nu vă plătesc facturile).

Dacă nu există acest operator, înseamnă că mă mut pe DIGI. Ei oferă tot ce am zis mai sus, chiar la mai puțini bani/lună, singurul dezavantaj este acoperirea slabă, dar rețeaua este în extindere masivă acum, deci nu vă grăbiți să râdeți.

Mulțumesc, sper că am fost clar.

4 Comments

 1. Costin Red

  Aria de acoperire 3G de la Digi e mai mare decât la Telekom 3G. Știu din propria experiență.

 2. Adelin

  Destul de multă lume scrie articole în care spune că aşteaptă ceva. 🙂 Hmm…

 3. BogDan

  Te aștept la Digi 🙂

 4. Emil Calinescu

  Se pare ca lucrurile nu-s atat de roz la Telekom 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: