Terminator: GENISYS

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

terminator-genisys-posterÎncepând de azi, 3 iulie 2015, puteți vedea filmul Terminator: GENISYS.

Pentru mine, ca pasionat al seriei Terminator, vă spun că nu a fost nimic mai încântător decât să îl văd pe Arnold Schwarzenegger spunând celebra replică „I’ll be back”.

Povestea filmului începe în momentul când John Connor (liderul rezistenței împotriva terminatorilor, jucat de Jason Clarke) îl trimite pe Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984, pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke).

În momentul în care Kyle călătorește în timp, realizează că se află într-o altă versiune a trecutului, dar despre care are frânturi de amintiri.

Evident că efectele speciale sunt prezente pe toată durata celor 126 de minute ale filmului. Acțiunea este așa cum v-ați obișnuit, dacă ați văzut și celelalte filme cu Terminator: plină de suspans și adrenalină, care vă va ține cu ochii lipiți de ecran tot timpul.

Efectele 3D sunt foarte bine realizate, uneori chiar având impresia că trebuie să te ferești pentru a nu fi atins de metalul lichid al lui T-1000.

Am auzit, din nou, de Cyberdyne și al lor produs – Skynet, am observat și o interesantă legătură cu realitatea (dincolo de coincidența de nume cu compania japoneză Cyberdyne, care – culmea! – activează tot în domeniul roboticii) atunci când este prezentată noua rețea GENISYS, pe care oricine o poate comanda înainte de lansare. Mai mult de atât, am văzut cum oamenii sunt permanent online, nedespărțiți de dispozitivele lor – telefoane, tablete, televizoare inteligente etc.

Terminator: GENISYS este un film de acțiune SF care nu vă va dezamăgi, efectele sunt foarte bine realizate, povestea are logică iar Arnold este același personaj neînfricat, care o păzește pe Sarah Connor cu prețul vieții lui. Mă rog… cu prețul procesorului său. 🙂

Rămâneți în scaune până la sfârșit, pentru un „spoiler”. Nu vă zic mai mult. 🙂

Filmul este distribuit în România de Ro Image și poate fi vizionat în cinematografe începând de astăzi.

Hasta la vista, baby!

2 Comments

  1. Emil Calinescu

    Am putea aplica sloganul blogului tau: Terminator – din PTM in .Ro :))

    • Șerban

      Eu nu am de gând să conduc lumea, cu ajutorul vreunei aplicații. Ar fi o responsabilitate prea mare iar eu vreau să dorm liniștit. Hasta la vista, baby! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: