Tigrul și ucigașii

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Un tigru a evadat de la Zoo. Ăsta este subiectul zilei de azi.

A evadat, a fost prins și nu! Nu a fost tranchilizat, așa cum era de așteptat ci împușcat cu glonț. Adică mortal.

Dacă tigrul ăsta ar fi omorât câțiva oameni, s-ar fi făcut o groază de tam-tam pe treaba asta, probabil că cineva de la Grădina Zoologică din Sibiu ar fi fost sancționat într-un fel sau altul.

Iată cum, deja, au început câteva investigații ce au ca scop elucidarea misterului legat de arma cu care s-a tras și dacă propitaru avea permis sau nu.

Nu m-aș mira să văd câteva persoane condamnate la câțiva ani de închisoare după acest incident ce putea fi ținut într-un grup restrâns și nu mediatizat precum cea mai groaznică întâmplare a zilei.

În schimb, alții care omoară oameni , aflându-se la volan într-o stare mai mult sau mai puțin nepotrivită pentru condus , sunt uitați.

Români, știți să faceți diferența dintre un tigru și un ucigaș?

3 Comments

 1. claus

  Era la 5 metri de el pentru ca n-a fost in stare sa-l tranchilizeze de la distanta. Ce-i drept, ii putem gasi scuze ucigasului, ca vorb-aia: oameni suntem.

 2. 'mnealui

  Initial l-am condamnat pe ucigasul tigrului. Apoi cand am vazut ca era la 5 metri de el dupa ce i se administrasera deja doua tranchilizante… Parca nu-ti vine sa-l astepti sa te ia in brate… Oricum pacat, mare pacat. Saracul tigru a fost liber doar cateva clipe din viata lui. Daca traiam intr-o lume condusa de tigri si ei ne impuscau in caz ca evadam din custi, era bine? Nasol…

  • Șerban

   Nu știu exact situația „din teren”, dar înclin să cred că existau multiple variante pentru ca tigrul să fi fost capturat fără a fi ucis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: