Tigrul și ucigașii

Acest articol este mai vechi de 1 an. Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.


Un tigru a evadat de la Zoo. Ăsta este subiectul zilei de azi.

A evadat, a fost prins și nu! Nu a fost tranchilizat, așa cum era de așteptat ci împușcat cu glonț. Adică mortal.

Dacă tigrul ăsta ar fi omorât câțiva oameni, s-ar fi făcut o groază de tam-tam pe treaba asta, probabil că cineva de la Grădina Zoologică din Sibiu ar fi fost sancționat într-un fel sau altul.

Iată cum, deja, au început câteva investigații ce au ca scop elucidarea misterului legat de arma cu care s-a tras și dacă propitaru avea permis sau nu.

Nu m-aș mira să văd câteva persoane condamnate la câțiva ani de închisoare după acest incident ce putea fi ținut într-un grup restrâns și nu mediatizat precum cea mai groaznică întâmplare a zilei.

În schimb, alții care omoară oameni, aflându-se la volan într-o stare mai mult sau mai puțin nepotrivită pentru condus, sunt uitați.

Români, știți să faceți diferența dintre un tigru și un ucigaș?

3 Comments

  1. Era la 5 metri de el pentru ca n-a fost in stare sa-l tranchilizeze de la distanta. Ce-i drept, ii putem gasi scuze ucigasului, ca vorb-aia: oameni suntem.

  2. Initial l-am condamnat pe ucigasul tigrului. Apoi cand am vazut ca era la 5 metri de el dupa ce i se administrasera deja doua tranchilizante… Parca nu-ti vine sa-l astepti sa te ia in brate… Oricum pacat, mare pacat. Saracul tigru a fost liber doar cateva clipe din viata lui. Daca traiam intr-o lume condusa de tigri si ei ne impuscau in caz ca evadam din custi, era bine? Nasol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: