Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

timely_icon

Am încercat multe aplicații de smartphone pentru ceas cu alarmă, însă niciuna nu m-a atras în mod deosebit. Fie nu îmi plăceau sunetele de alarmă, fie nu-mi plăceau funcțiile ori nu mi se păreau suficiente. Până am descoperit Timely.

Aplicația de la Bitspin este, cu siguranță, cea mai bună aplicație de ceas cu alarmă. Pe lângă designul absolut eye-candy, funcțiile sunt complete. Ceea ce mi-a atras atenția în mod deosebit este posibilitatea de sincronizare a tuturor alarmelor între mai multe dispozitive pe care le folosesc. Evident că alarmele vor porni pe toate aceste dispozitive sincronizate, dar asta mă asigură că mă voi trezi, cu siguranță, la ora aleasă! 🙂

Cu 30 de minute înainte de ora aleasă pentru alarmă, Timely se folosește de funcția Smart Rise redând o melodie ambientală, cu volum redus, pentru o trezire treptată și „to help you start the day with a smile.

Interfața poate fi personalizată cu culorile preferate sau se pot alege șabloane predefinite, deasemenea grupate în categorii.

Soneriile variază, de la sunete ale naturii – calme și plăcute la auz, până la sunete electronice, cu ritm alert.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play .

Bitspin Logo

Bitspin este o echipă de dezvoltatori din Zurich, Elveția ce activează în principal ca designeri de produs și consultanță pentru marile companii elvețiene.