Transportul nostru este mai inteligent ca primarul

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Pană de curent la RATBPrimăria Capitalei a anunțat că are de gând ca, în decursul acestui an, să implementeze un sistem de transport inteligent. Asta înseamnă că vom putea ști cu exactitate când ajunge mijlocul de transport (tramvai, autobuz, troleibuz) în stație și, în plus, vom putea vedea poziția exactă a sa, pe parcursul întregii călătorii.

Să vezi și să nu crezi! După semafoarele inteligente – care schimbă culoarea conform unei formule matematice complexe, cunoscută, probabil, doar de către Primăria Capitalei – urmează transportul inteligent. Ceea ce Primăria Capitalei a omis să spună (sau poate chiar habar nu are) este că atât RATB, cât și METROREX au deja un program bine stabilit pentru circulația mijloacelor de transport în comun.

Domnule Oprescu, știu că nu e greu să faceți declarații, pentru că nu costă, dar nici nu e greu să aruncați un ochi pe orarul RATB și orarul METROREXȘOC!!! RĂMÂI SURPRINS CÂND VEZI AȘA CEVA!!!111unuunuunuunu

Problema este că acel orar (în special în cazul RATB) nu se respectă! Din constatările mele, cauzele sunt nerespectarea orei de plecare de la capătul de linie, lipsa de bun simț a participanților la trafic ce blochează circulația mijloacelor de transport în comun, cât și proasta organizare, per ansamblu, a transportului în sine, din cauza unui raport mijloace de transport / număr de călători calculat greșit.

ratb-36-retur ratb-36-tur

Acum probabil veți avea nevoie să mai cheltuiți niște bani, din buzunarul nostru, pentru dezvoltarea unei aplicații mobile care să ofere aceste date. Nu-i nimic. Nu ne supărăm că ne veți băga mâna în buzunar pentru a n-a oară. Și nici măcar nu ne vom supăra dacă aplicația va semăna cu cea a germanilor. Ideea e că noi avem bun simț să vă suportăm până vă terminați mandatul. Aveți și dvs. bunul simț să ne lăsați măcar bani de-o pâine.

2 comentarii la „Transportul nostru este mai inteligent ca primarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.