Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

wpid-sale-items.jpgChiar nu am de gând să lansez un blog de modă, însă, având în vedere evenimentele din ultima perioadă, m-am gândit că, dacă tot a venit primăvara, ar fi bine să îmi reînnoiesc colecția de tricouri. Și cum altfel poți face asta, dacă nu cu tricouri la modă?

Evident, nu m-am gândit doar la mine, ci la orice român dornic să o pună de o afacere de sezon prelungit, așa că am zis să vă ofer o idee de tricou ce va fi la modă nu doar în aceste anotimpuri însorite ale lui 2015, ci (să sperăm) și în anii ce vor urma.

codruta-kovesi-tricou-dna

După cum se poate vedea foarte ușor, tricoul poate fi realizat din orice material, dar se recomandă să fie unul durabil, rezistent la spălări, de culoare alb-imaculat.

Pe fața tricoului avem un mesaj pozitiv, motivațional și sincer, pe un fundal alb ce scoate în evidență inima de culoare roșu-aprins.

Reversul tricoului este puternic evidențiat de spirala cu ramuri tricolore în culori pastelate și mesajul auto-explicativ „I trust my DNA”.

Tricoul se poate purta în orice sezon, dar se recomandă purtarea lui la vedere, pentru a demonstra că nu avem nimic de ascuns.

Prețul recomandat al unui astfel de tricou poate fi undeva în intervalul 40-90 lei (aproximativ 5-10% din salariul minim pe economie) și este obligatorie solicitarea bonului fiscal, în momentul achiziției.

În speranța că această modă va fi una de durată, vă urez spor la cumpărături și noroc la loterie !