Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

truescape

Truescape este acel Room Escape pe care îl veți ține minte mult timp după ce veți ajunge acolo. Dacă sunteți familiarizați cu alte camere de acest gen, când veți intra în THE OFFICE vă veți convinge că acesta este un altfel de joc, care se desprinde din șablon și care este creat cu multă imaginație și inteligență.

Ideea camerei este de a fi distractivă dar și de a vă provoca imaginația, astfel încât să evadați cu zâmbetul pe buze. Dacă în alte camere am avut multe lacăte de desfăcut, cryptexuri  sau calcule matematice de rezolvat ori te miri ce alte probe care îți consumau timp prețios, aici veți observa că totul este foarte bine gândit și pus la punct, punându-se accent 100% pe joc. Biroul este cel al unor oameni de știință iar numărul optim de jucători (pentru a simți adevărata experiență) este patru.

Unic, ingenios, foarte bine gândit.

THE OFFICE este poate singura cameră unde simți că jocul este altfel. Unic, ingenios, foarte bine gândit. Este camera în care am văzut un decor atât de simplu, dar atât de complicat, în același timp. Oamenii de știință nu sunt străini de tehnologie și automatizare, ceea ce înseamnă că vă veți simți ca într-un birou din zilele noastre. Totuși, nu vă lăsați păcăliți de aparențe, pentru că orice obiect din cameră ar putea fi un indiciu!

Dacă vreți să trăiți adevărata experiență a unui room escape diferit de tot ce ați văzut până acum sau dacă vreți să mergeți pentru prima dată, vizitați Truescape! Au și o ofertă de vară: doar 30 lei / persoană!

truescape-oferta

Truescape primește rezervări pe truescape.ro iar pe pagina de Facebook Truescape veți găsi pozele cu cei care au evadat din THE OFFICE.

5 / 5 stars