Twitter lansează magazinul online

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Twitter Headquarters

Twitter a anunțat astăzi, prin intermediul unui clip YouTube (disponibil mai jos), ceea ce unii dintre noi știam deja sau cel puțin cei care mă urmăresc pe Twitter.

În urmă cu o lună, mai exact pe 5 august 2014, anunțam introducerea, în aplicația Twitter pentru Android, opțiunii Payment & Shipping, care, însă, nu făcea nimic, atunci când era accesată. Iată că astăzi avem răspunsul pentru acea opțiune. Mai exact, Twitter lansează propriul magazin online, cu produsele companiilor tale preferate sau chiar ale tale!

twitter-payment-shipping

De exemplu, o companie de produse sport și-ar putea promova ultimele produse pe Twitter, de acolo tu fiind la distanță de doar un clic pentru a le avea! Prin intermediul platformei Twitter vei putea cumpăra online, cu cardul, produsele dorite, urmând ca acestea să fie livrate la tine. În cât timp? Asta urmează să vedem, atunci când serviciul va fi oficial lansat.

Până atunci puteți urmări clipul video de prezentare și aștept să îmi spuneți ce companii urmăriți pe Twitter, ale căror produse le-ați cumpăra prin intermediul acestui nou serviciu.

UPDATE: Noua funcție este prezentă și în setările profilului de Twitter, la Settings » Payment and Orders .

twitter-payment-orders

1 Comment

  1. Bogdan

    Interesanta initiativa celor de la twitter

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: