Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Pentru fanatici, IT geeks, pasionați de mere, fanii decedatului sau pentru cei curioși, vă prezint despachetarea unui iPhone 4S.

Pozele de mai jos îi aparțin lui Manafu , dar pentru că el e băiat de treabă și le-a făcut publice, m-am gândit să vi le arăt și eu. În plus de asta, pentru că Manafu nu a avut timp să-l testeze complet, mă gândeam să vă întreb dacă ați apucat să vă amuzați cu noua invenție Apple, numită Siri.

Din câteva clipuri de pe net, am observat că este al naibii de amuzant, mai ales pentru că Siri o suge grav la capitolul inteligență artificială atunci când comunică cu cineva care nu vorbește fluent limba engleză.

Cu toate astea, aveți mai jos un video foarte interesant, despre Siri. Sper să vă placă!

Iată și clipul despre care v-am spus…

Aici aveți un alt clip realizat de către George Buhnici . Mie mi s-a părut amuzant din mai multe motive, printre care engleza autentică și rezultatele destul de incerte ale lui Siri, totodată foarte diferite de cele ale tipului de la Audible.

Bun! Eu zic că m-am lămurit cum stă treaba cu telefonul ăsta, de la prima și până la cea mai recentă versiune a sa. Și cum nu sunt un împătimit al iPhone-urilor, rămân fidel HTC, până când voi găsi un argument convingător pentru care trebuie să plătesc dublu ca să primesc nimic.

Baftă!

P.S.: Știați că James Bond nu va avea niciodată iPhone? Cum de ce? Simplu! Pentru că un iPhone nu poate efectua apeluri imediat ce este scos din cutie. Problema stă în cartela micro-SIM și în faptul că un iPhone necesită conectare la internet și iTunes pentru a fi activat.

Succes lui nea Gheo, ciobanul din creierii munților, care coboară la oraș să-și ia telefon ultimul răcnet din banii de pe brânză!