Urăsc povestitorii!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Oamenii nu trăiesc atât de mult pe cât şi-ar dori, însă există anumite persoane ce trăiesc într-o zi cât alţii în zece. Cam ca Făt Frumos.

Dacă te întâlneşti cu aceştia, îţi vei da seama imediat, tocmai pentru că au cheful ăsta nebun de a povesti tot ce li s-a întâmplat de când nu v-aţi mai văzut sau de când nu a mai prins pe cineva la fel de răbdător precum (crede el/ea că) eşti tu.

Mie îmi plac poveştile şi-mi place să le ascult, dar uneori simt că este prea mult de ascultat. Poate ar trebui o regulă socială care să explice clar că orice om, oricât de răbdător ar fi, nu poate asculta mai mult de „N“ poveşti, una după cealaltă.

Acum depinde şi de cine le povesteşte. Eu nu pot asculta mai mult de 2-3 poveşti spuse de o persoană de sex opus care este atrăgătoare. N-am cum! Mă interesează mai mult dacă mai vrea un pahar de vin sau dacă e singură acasă și mai puţin poveştile ei. Mi se pare absolut normal! De povestit avem timp la bătrâneţe. Acum ne simtem bine, nu-i aşa? 🙂

Dacă povestitorul este se sex masculin, atunci intervin probleme şi trebuie să găsesc rezolvări rapide precum „stai 2 secunde că mă duc până la toaletă“. Şi m-am dus! Norocul meu ar fi să uite unde a rămas şi să abandoneze. Mai nasol e dacă se duce el la toaletă şi, când se întoarce, mă întreabă „aşa! Şi… unde rămăsesem?“. La cât de atent am fost, vă daţi seama că asta e cea mai grea lovitură! Scot eu cămaşa cumva…

Acum să nu înţelegeţi că nu vreau să vă aud poveştile. Nicidecum! Dar până când vom fi toţi educaţi în aşa fel încât să nu ne stricăm la faţă când cineva ne spune sincer „da, dar nu mă interesează asta!“, atunci când ce-mi spui nu mă interesează, trebuie să înţelegem că poveştile pot fi plictisitoare pentru alte persoane.

Şi am trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi! Pam-pam!

3 Comments

  1. BogDan

    N-aş fi singurul care a spus asta, dar uite că tragedia în viaţa unui bărbat continuă să fie aceea că, în clipa în care-i place o pizdă, este nevoit să o ia cu tot cu femeie 🙂

  2. Yamasha

    Eu nu-i urasc, dar daca ar fi sa povestesc eu sigur m-ai uri, pentru ca sunt total anti talent la povestit. 😛

  3. ionut

    Esti, daca pot spune asa, aproape in asentimentul meu cu acest articol :D. Asta fiindca eu daca rezist la o poveste zisa de-o fata inseamna ca am unele interese :)) si trebuie sa ma supun torturii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: