Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Astăzi vă invit să participați la un eveniment deosebit. Nu, nu este despre chestii gratis, promovarea unui brand sau alte lucruri neinteresante din 2.0! Ci este despre tango!

Marți, 15 mai, de la ora 20, la Sala Palatului are loc spectacolul Narcotango – trupă argentiniană ce se află la cea de-a 3-a venire în România și care, cu siguranță, vă va încânta privirea!

Narcotango este o trupă de tango electronic care va susține spectacolul în coregrafia lui Răzvan Mazilu. Timp de 2 ore veți fi martorii unor momente pline de emoție și povești pasionale pe ritmurile Narcotango.

Stilurile ce vor fi abordate în cadrul spectacolului sunt tango clasic, dans contemporan și neoclasic, dar și acrobație și sport.

Detalii suplimentare găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. Câteva clipuri video de la spectacole puteți găsi pe pagina de Trilulilu .

Biletele pot fi cumpărate de pe eventim.ro , myticket.ro , biletoo.ro , blt.ro si bilet.ro .

Evenimentul este organizat de NGI Events și este susținut, în calitate de parteneri media, de către: 9AM.ro, Adevărul, Anyplace.ro, Askmen.ro, Bestmusic.ro, BeWhere, Calendarevenimente.ro, Cațavencii, Dilema, ele.ro, Esquire, Hipmag, Hype Street, iConcert.ro, Metropotam, peteava.ro, Radio Zu, SalutBucuresti.ro, Sapte Seri, S!mpa,  Trilulilu.ro, Urban Things, Vedeta.ro, Wall-Street.ro și Ziare.com