Viața de liceu

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Pentru mine, liceul a însemnat perioada de 4 ani în care regretam perioada de 4 ani ce se terminase. Nu mi-a plăcut în liceu, nu mi-au plăcut profesorii, nu mi-a plăcut liceul în sine, nu mi-au plăcut colegii, poate și din cauza faptului că era un liceu de cartier.

De învățat nu pot să zic că m-am obosit prea tare. Adică nici nu rămâneam pe vară, dar nici nu luam 10 pe linie. Leapșa asta de la Andrei zice să dau câteva sfaturi liceenilor, sfaturi după care să se ghideze în cei 4 ani de liceu, ani care nu le vor folosi în viață probabil niciodată.

Ce sfaturi să vă dau eu, dragi liceeni? Nu vă apucați de fumat pentru că e nașpa, nu beți până vă ia salvarea, faceți sex cu prezervativul și niciodată nu dați primul pumn dar feriți-vă de el în așa fel încât să nu vă atingă! Citiți mult. Nu citiți porcării din astea apărute din 2000 încoace și nici cărți foarte vechi. Nu puneți mâna pe cărți care vă promit marea cu sarea și vă spun că veți fi oameni mai buni, mai realizați, cu un viitor etc. Învățați singuri cum să fiți exact așa cum vă doriți, nu cum vă vor alții. Important este să vă simțiți voi bine, fără a fi influențați de părerile celor din jur. Fiecare să își vadă de propria persoană.

Citiți cărți de psihologie sau pe teme psihologice. O să vă ajute atunci când nu vă veți aștepta! Învățați să comunicați cu lumea din jur, în special cu cei de sex opus. Nu credeți în biserică și religie pentru că vă vor închide mintea și vă vor limita. Gândiți liber!

Nu-l ascultați pe Tudor Chirilă pentru că vorbește căcaturi care vă vor fute creierii mai ceva ca etnobotanicele. Nu vă apucați de politică, finanțe, religie, dar luptați-vă cât puteți de mult pentru ca ele să dispară!

4 comentarii la „Viața de liceu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.