Categorie: Video (Page 1 of 4)

10 Cloverfield Lane

10-cloverfield-lane-coverAm fost să văd filmul Strada Cloverfield 1010 Coverfield Lane mai mult din curiozitatea de a vedea cum se continuă (sau se completează) povestea din Cloverfield (2008) .

Chiar dacă 10 Cloverfield Lane nu este la fel de captivant ca primul, având un început ce poate părea plictisitor, filmul reușește să te introducă în poveste. Primul film a fost realizat prin perspectiva celui care ține camera în mână iar 10 Cloverfield Lane te va amplasa fix în pielea personajului, mai ales în momentele în care vă veți pune aceleași întrebări: are Howard dreptate sau nu?

Continue reading

Terminator: GENISYS

terminator-genisys-posterÎncepând de azi, 3 iulie 2015, puteți vedea filmul Terminator: GENISYS.

Pentru mine, ca pasionat al seriei Terminator, vă spun că nu a fost nimic mai încântător decât să îl văd pe Arnold Schwarzenegger spunând celebra replică „I’ll be back”.

Povestea filmului începe în momentul când John Connor (liderul rezistenței împotriva terminatorilor, jucat de Jason Clarke) îl trimite pe Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984, pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke).

Continue reading

Ted 2: Prieteni pe viață

Ted 2 (2015)Să vorbești cu jucăriile este ceva normal, mai ales când activitatea ta de zi cu zi presupune trezit, mâncat, julit genunchii prin spatele blocului ori jucat frunza și sticluța.

Jucăriile mele erau mașinuțele. De plastic sau de fier (lux, nenică!) – nu conta! „Vruuum, vruuum!” făceau ele pe modelul covorului din sufragerie, proaspăt inaugurat ca infrastructură de drumuri naționale și autostrăzi. Când eram copil, jucăriile de pluș aproape că nu existau. Aveam clasica basculantă tricoloră, câțiva călăreți cărora le rodeam cozile și creioanele colorate, ce-mi foloseau la exteriorizarea simțului meu artistic, pe pereții camerei, spre marea surprindere a părinților, atunci când își dădeau seama că sunt nevoiți să-l cheme din nou pe nenea care ne-a văruit casa.

Ted 2 este acel film pe care nu ți-ai dori să-l vadă copiii tăi. Este acel film în care bucuriile copilăriei prind viață. Viață de adult. Dacă ați văzut prima parte, probabil că știți deja la ce să vă așteptați: același ursuleț de pluș, cu aceleași obiceiuri mai mult sau mai puțin legale și același limbaj colorat, pe care, din nou, nu ai vrea să-l audă copiii tăi.

Continue reading

Kung Fury – HD 1080p în stilul anilor ’80

kungfury-delorean-dmc12

Iată că a venit și momentul mult așteptat de cel puțin cei peste 17700 de donatori ai proiectului Kung Fury, cu ajutorul cărora s-au strâns peste 630.000$, față de 200.000$, cât cereau producătorii inițial, pe pagina de Kickstarter a proiectului.

Comedia polițistă Kung Fury a fost lansată joi, 28 mai, ora 23:15 (ora României), pe canalul de YouTube al Laser Unicorns  și prezintă povestea unui fost polițist ce călătorește în timp, pentru a-l ucide pe cel mai mare criminal al tuturor timpurilor: Kung Fűhrer!

Continue reading

Ce se poate spune mai mult despre celebra gumă Turbo, cea care ne-a marcat copilăria, care ne-a rupt fălcile? Este singurul produs cu valoare de monedă, cu care puteai cumpăra orice îți doreai, de la soldăței și călăreți din plastic până la inima unei fete.

Pentru că succesul incontestabil al acestui produs nu poate fi ignorat, pentru că Facebook și blogurile sunt pline de poze cu celebra gumă Turbo, iată un bine meritat review al gumei Turbo ce a umplut magazinele din România, de ceva timp încoace…

Guma Turbo

Continue reading

« Older posts

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑