Categorie: Video (page 1 of 4)

10 Cloverfield Lane

10-cloverfield-lane-coverAm fost să văd filmul Strada Cloverfield 1010 Coverfield Lane mai mult din curiozitatea de a vedea cum se continuă (sau se completează) povestea din Cloverfield (2008).

Chiar dacă 10 Cloverfield Lane nu este la fel de captivant ca primul, având un început ce poate părea plictisitor, filmul reușește să te introducă în poveste. Primul film a fost realizat prin perspectiva celui care ține camera în mână iar 10 Cloverfield Lane te va amplasa fix în pielea personajului, mai ales în momentele în care vă veți pune aceleași întrebări: are Howard dreptate sau nu?

Pe scurt, după ce face un accident cu mașina, o femeie se trezește în buncărul unui bărbat care pretinde că i-a salvat viața în urma unui atac chimic, din cauza căruia aerul de afară a devenit irespirabil. Închisă în buncăr, fără posibilitatea de a contacta lumea de afară, încearcă să își dea seama dacă ce i se spune este adevărat sau nu.

10-cloverfield-lane-cover-ro

Filmul este distribuit în România de RO IMAGE 2000.

Terminator: GENISYS

terminator-genisys-posterÎncepând de azi, 3 iulie 2015, puteți vedea filmul Terminator: GENISYS.

Pentru mine, ca pasionat al seriei Terminator, vă spun că nu a fost nimic mai încântător decât să îl văd pe Arnold Schwarzenegger spunând celebra replică „I’ll be back”.

Povestea filmului începe în momentul când John Connor (liderul rezistenței împotriva terminatorilor, jucat de Jason Clarke) îl trimite pe Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984, pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke).

În momentul în care Kyle călătorește în timp, realizează că se află într-o altă versiune a trecutului, dar despre care are frânturi de amintiri.

Evident că efectele speciale sunt prezente pe toată durata celor 126 de minute ale filmului. Acțiunea este așa cum v-ați obișnuit, dacă ați văzut și celelalte filme cu Terminator: plină de suspans și adrenalină, care vă va ține cu ochii lipiți de ecran tot timpul.

Efectele 3D sunt foarte bine realizate, uneori chiar având impresia că trebuie să te ferești pentru a nu fi atins de metalul lichid al lui T-1000.

Am auzit, din nou, de Cyberdyne și al lor produs – Skynet, am observat și o interesantă legătură cu realitatea (dincolo de coincidența de nume cu compania japoneză Cyberdyne, care – culmea! – activează tot în domeniul roboticii) atunci când este prezentată noua rețea GENISYS, pe care oricine o poate comanda înainte de lansare. Mai mult de atât, am văzut cum oamenii sunt permanent online, nedespărțiți de dispozitivele lor – telefoane, tablete, televizoare inteligente etc.

Terminator: GENISYS este un film de acțiune SF care nu vă va dezamăgi, efectele sunt foarte bine realizate, povestea are logică iar Arnold este același personaj neînfricat, care o păzește pe Sarah Connor cu prețul vieții lui. Mă rog… cu prețul procesorului său. 🙂

Rămâneți în scaune până la sfârșit, pentru un „spoiler”. Nu vă zic mai mult. 🙂

Filmul este distribuit în România de Ro Image și poate fi vizionat în cinematografe începând de astăzi.

Hasta la vista, baby!

Ted 2: Prieteni pe viață

Ted 2 (2015)Să vorbești cu jucăriile este ceva normal, mai ales când activitatea ta de zi cu zi presupune trezit, mâncat, julit genunchii prin spatele blocului ori jucat frunza și sticluța.

Jucăriile mele erau mașinuțele. De plastic sau de fier (lux, nenică!) – nu conta! „Vruuum, vruuum!” făceau ele pe modelul covorului din sufragerie, proaspăt inaugurat ca infrastructură de drumuri naționale și autostrăzi. Când eram copil, jucăriile de pluș aproape că nu existau. Aveam clasica basculantă tricoloră, câțiva călăreți cărora le rodeam cozile și creioanele colorate, ce-mi foloseau la exteriorizarea simțului meu artistic, pe pereții camerei, spre marea surprindere a părinților, atunci când își dădeau seama că sunt nevoiți să-l cheme din nou pe nenea care ne-a văruit casa.

Ted 2 este acel film pe care nu ți-ai dori să-l vadă copiii tăi. Este acel film în care bucuriile copilăriei prind viață. Viață de adult. Dacă ați văzut prima parte, probabil că știți deja la ce să vă așteptați: același ursuleț de pluș, cu aceleași obiceiuri mai mult sau mai puțin legale și același limbaj colorat, pe care, din nou, nu ai vrea să-l audă copiii tăi.

Povestea filmului se construiește odată cu trecerea minutelor: mai întâi vedem cum Ted și Tami-Lynn se căsătoresc. În ciuda aspectului SF, filmul încearcă să unească povestea tangențial cu logica și pune în prim-plan problema lui Ted: este om sau obiect? De aici urmează o lungă dezbatere pe subiect, finalizată cu o dezamăgire.

Atunci când povestea pare a fi salvată de Morgan Freeman, observăm că replicile sale sunt simple, deloc consistente, salvate însă de „aș vrea să îmi fac un pat din vocea ta” – o replică amuzantă, rostită de Ted.

ted2-prieteni-viata

Deși are momente „moarte”, timp în care minutele se scurg fără sens, filmul poate fi o bună alegere pentru un weekend ploios și o bere cu prietenii. Scene amunzate, unde veți râde copios, sunt destule, deci nu vă veți plictisi. Nu vă așteptați la o poveste și mai ales la una din care să rămâneți cu o idee de dat mai departe sau de scris în manualele de istorie. Ted 2 este un film ușor de digerat, care poate fi consumat oricând vreți să petreceți 2 ore de relaxare.

Filmul este distribuit de RoImage și poate fi văzut în cinematografe începând de mâine, 26 iunie 2015.

Kung Fury – HD 1080p în stilul anilor ’80

kungfury-delorean-dmc12

Iată că a venit și momentul mult așteptat de cel puțin cei peste 17700 de donatori ai proiectului Kung Fury, cu ajutorul cărora s-au strâns peste 630.000$, față de 200.000$, cât cereau producătorii inițial, pe pagina de Kickstarter a proiectului.

Comedia polițistă Kung Fury a fost lansată joi, 28 mai, ora 23:15 (ora României), pe canalul de YouTube al Laser Unicorns și prezintă povestea unui fost polițist ce călătorește în timp, pentru a-l ucide pe cel mai mare criminal al tuturor timpurilor: Kung Fűhrer!

Kung Fury: Street Rage

Ce se va întâmpla cu personajul principal și prin ce aventuri va trece el veți afla urmărind filmul întreg, pe care îl găsiți în acest articol.

De menționat că, în acest film, veți regăsi tehnologia-simbol a anilor ’80, de la dischete de 5,25 inch și până la calculatoare pe 8 biți și monitoare monocrome. E un motiv bun să trageți aer în piept și să spuneți „heh, good ol’ days, back in the 80’s”. 🙂

Vizionare plăcută!

UPDATE: Acum există și un joc dedicat acestui film. Jocul se numește „Kung Fury: Street Rage™” și poate fi descărcat din Google PlayApp Store, STEAM și Winstore.

Ce se poate spune mai mult despre celebra gumă Turbo, cea care ne-a marcat copilăria, care ne-a rupt fălcile? Este singurul produs cu valoare de monedă, cu care puteai cumpăra orice îți doreai, de la soldăței și călăreți din plastic până la inima unei fete.

Pentru că succesul incontestabil al acestui produs nu poate fi ignorat, pentru că Facebook și blogurile sunt pline de poze cu celebra gumă Turbo, iată un bine meritat review al gumei Turbo ce a umplut magazinele din România, de ceva timp încoace…

Guma Turbo

« Older posts

© 2020 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑