Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Exitgames București

Evadați, evadați și iar evadați!

Dragi tovarăși, duminica trecută am fost în biroul secretarului PCR, acolo unde, alături de o echipă de iscusiți proletari ai patriei noastre, am izbândit în munca depusă pentru rezolvarea misterelor ce se ascund în camera de evadare a burghezilor capitaliști de la ExitGames.

După lungi discuții tovărășești, între Adriana , Iulia , Emil și cu mine, am constatat următoarele:

  1. camera vizitată este ceea ce voi, ca popor măreț, trebuie să vizitați numaidecât. Cel puțin pe noi, surprizele și giumbușlucurile de acolo ne-au făcut să ieșim cu un zâmbet larg din biroul secretarului PCR.
  2. povestea camerei, deși liniară, este foarte bine implementată iar decorul este plăcut ochiului
  3. veți trăi sentimente frumoase, mulțumită jocurilor neașteptate și foarte ingenioase peste care veți da.

O nebunie de joc, din care trebuie să fii nebun, ca să poți scăpa!

Cea de-a doua cameră pe care am vizitat-o la Exitgames a fost BOMBA. Povestea camerei este a unei persoane cu probleme psihice grave, care a fost internată. Rudele sale, neavând suficienți bani pentru tratament, au decis să pună la licitație casa unde a locuit. Noi am fost cei care au venit să viziteze casa, alături de un agent de vânzări, care a fugit speriat, lăsându-ne pe noi blocați acolo.

În tot acel timp, cât am stat închiși în BOMBA, am trecut dintr-o stare în alta, pentru că totul este… ca la nebuni. Nu știi la ce să te aștepți, te surprinde orice descoperi acolo. Iar, pentru a fi sigur că ieși, trebuie să gândești ca un nebun. Sau, mai bine zis, trebuie să fii nebun ca să poți evada!

Decor, atmosferă, surprize și jocuri – absolut superbe și foarte bine realizate. Ai nevoie de o bine-dezvoltată atenție la detalii, o gândire logică și o inteligență peste medie.


Exitgames București exitgames-bucuresti-the-bomb-escape-room

Ambele camere de la Exitgames sunt deosebite prin realizare, poveste și ingeniozitatea cu care au fost concepute. Vă recomand să le vizitați, gazdele sunt foarte primitoare și, pe lângă asta, sunt primii din România care au deschis un room escape, în 2012. Deci cred că experiența îi recomandă.

Pe Exitgames îi găsiți pe site-ul oficial , pe Facebook sau pe Google Plus .

5 / 5 stars