Vreau să văd un film la cinema, fără să fiu deranjat

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să mergeți la cinema, fie singuri, fie însoțiți și să fiți deranjat în timpul filmului de câte un telefon mobil uitat cu soneria la maxim sau de câte vreo persoană ce trimite mesaje o dată la fiecare 2 minute?

Pentru că bunul simț nu e pe cale de dispariție doar pe plaiuri mioritice ci și la ei, ei s-au gândit la o soluție împotriva acestor neplăceri. Pentru că social media este peste tot și e folosită de din ce în ce mai multă lume, sălile de teatru și cinematografele din Boston s-au gândit să ofere locuri speciale pentru cei care vor să trimită câte un tweet (sau mai multe) în timpul rulării filmului.

Din fericire pentru clienții acelor teatre, nu toate locurile vor fi „Tweet seats”, dar atâta timp cât cineva vrea să scrie pe blog, Twitter, Facebook, Google+ sau orice altă rețea socială, va putea să o facă de pe acele locuri special amenajate, fără a deranja restul spectatorilor.

Mi-am adus aminte de treaba asta după ce am citit pe blogul lui Piticu despre motivul pentru care nu se mai duce la cinematograf.

2 Comments

  1. Em

    Exista dispozitive care bruiaza semnalul si cred ca asa ar fi cel mai corect!

    • Șerban

      Cred că te gândești un pic cam departe. Nu poți bruia semnalul GSM din mai multe motive, printre care și acela că poate fi ceva urgent și cineva de acolo să nu poată primi telefon. Cine crezi că plătește după?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: