Ultima ediție Webstock

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Vineri, 2 octombrie 2015, a avut loc cea de-a 8-a ediție Webstock, eveniment organizat de Evensys. Webstock este o conferință anuală, dedicată social media, unde orice pasionat al domeniului poate participa, pentru a cunoaște alți bloggeri, companii ce activează în domeniu sau persoane mai mult sau mai puțin cunoscute din mass-media.

webstock-logo-big

Anul acesta, în cadrul galei de premiere, o nouă categorie și-a făcut loc cu coatele și a desemnat personalitatea anului. Sau, așa cum au numit-o organizatorii, mulțumită sponsorului, Intel Online Personality of the Year. Câștigătorul a fost desemnat în urma votului publicului. Pentru cel de-al doilea an consecutiv*, Mihai Țăranu (cunoscut ca Zmenta), un videoblogger cu standarde culturale sub linia de plutire, este adus în față și recompensat de către Webstock, organizatorii dând, astfel, o palmă tuturor celor care s-au aflat pe aceeași listă cu el.

*În ediția Webstock din 2014, Mihai Țăranu (alias Zmenta) a câștigat premiul pentru cel mai bun videoblogger al anului.

Aș putea ignora percepția majorității, în urma premierii, conform căreia acel individ chiar realizează ceva schimonosindu-se în clipuri video, făcând inteligența demodată, dar ar însemna să jignesc inteligența unor persoane ce, poate chiar fără voia lor, s-au aflat în aceeași oală cu un individ al cărui atu este că a reușit să coboare nivelul de inteligență la -∞.

Anul trecut, spre marea mea dezamăgire, am lipsit de la Webstock. Poate că, dacă eram prezent, anul acesta salvam o zi din săptămână și nu o iroseam urmărind cum subcultura, ignoranța și lipsa respectului de sine urcă pe scenă pentru a primi diplomă.

Mulțumesc Evensys pentru invitație! Aveți parte din vină pentru cele de mai sus. Restul aparține publicului needucat, pe care premianții îl hrănesc cu spam și linkuri de afiliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.