Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Vineri, 2 octombrie 2015, a avut loc cea de-a 8-a ediție Webstock, eveniment organizat de Evensys. Webstock este o conferință anuală, dedicată social media, unde orice pasionat al domeniului poate participa, pentru a cunoaște alți bloggeri, companii ce activează în domeniu sau persoane mai mult sau mai puțin cunoscute din mass-media.

webstock-logo-big

Anul acesta, în cadrul galei de premiere, o nouă categorie și-a făcut loc cu coatele și a desemnat personalitatea anului. Sau, așa cum au numit-o organizatorii, mulțumită sponsorului, Intel Online Personality of the Year. Câștigătorul a fost desemnat în urma votului publicului. Pentru cel de-al doilea an consecutiv*, Mihai Țăranu (cunoscut ca Zmenta), un videoblogger cu standarde culturale sub linia de plutire, este adus în față și recompensat de către Webstock, organizatorii dând, astfel, o palmă tuturor celor care s-au aflat pe aceeași listă cu el.

*În ediția Webstock din 2014, Mihai Țăranu (alias Zmenta) a câștigat premiul pentru cel mai bun videoblogger al anului.

Aș putea ignora percepția majorității, în urma premierii, conform căreia acel individ chiar realizează ceva schimonosindu-se în clipuri video, făcând inteligența demodată, dar ar însemna să jignesc inteligența unor persoane ce, poate chiar fără voia lor, s-au aflat în aceeași oală cu un individ al cărui atu este că a reușit să coboare nivelul de inteligență la -∞.

Anul trecut, spre marea mea dezamăgire, am lipsit de la Webstock. Poate că, dacă eram prezent, anul acesta salvam o zi din săptămână și nu o iroseam urmărind cum subcultura, ignoranța și lipsa respectului de sine urcă pe scenă pentru a primi diplomă.

Mulțumesc Evensys pentru invitație! Aveți parte din vină pentru cele de mai sus. Restul aparține publicului needucat, pe care premianții îl hrănesc cu spam și linkuri de afiliere.