YouTube pentru televizor

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Deși YouTube se menține pe primul loc în topul serviciilor video online, competitori precum Hulu și Boxee aduc video nu doar în web ci și în sufragerie.

Lansat în 2009, serviciul lansat de YouTube, pe care vi-l voi prezenta în rândurile de mai jos, nu este cunoscut de foarte multe persoane.

YouTube XL este optimizat pentru vizualizare pe televizor. A fost creat în așa fel încât să fie ușor de folosit și cu o interfață prietenoasă, în special pe ecrane mari.

Ce oferă YouTube XL, mai exact? În primul rând, interfața: totul este mai mare și de lățime variabilă. Meniul se află în stânga ecranului, cu opțiuni pentru urmărirea clipurilor video, căutare, setări și autentificare. Imediat ce ai selectat un videoclip, îl poți urmări pe tot ecranul, poți naviga printre videoclipurile asemănătoare sau îți poți crea propria listă de redare.

YouTube XL suportă video HD iar calitatea este excepțională! Din cauză că este optimizat pentru ecrane mari, YouTube XL nu afișează multe din funcțiile disponibile în varianta web standard, în special comentariile și multe din funcțiile legate de comunitate. De fapt, nu există derulare de pagină în YouTube XL, ceea ce are rost, având în vedere mediul pe care este folosit (TV).

În final, așa cum declară product manager YouTube Kuan Yong, YouTube XL este YouTube cu o față diferită. Totuși, în timp ce nu oferă funcții noi, YouTube XL oferă o experiență video total diferită, creată pentru TV.

Serviciul YouTube XL este disponibil pentru PS3 și Wii, dar poate fi accesat de oriunde, la adresa www.youtube.com/xl .

Sursa: Mashable

8 Comments

 1. dli

  Nu am auzit pana acum de acest site si sistem. Dar pare interesant. E mai simplu decat cel original.

  • Șerban

   Să vezi cum arată pe un televizor HD! Mirific! 🙂

 2. Marius

  Folosesc interfata asta de ceva vreme dar din pacate la multe clipuri apare „This video is not available on this device.” 🙁

  • Șerban

   Ciudat, eu nu am dat, până acum, peste un astfel de videoclip.

 3. Alexandra

  Am intrat si eu pe site-ul asta de la youtube si mi se pare mai usor de folosit, e mult atragator:) Imi place!

  • Șerban

   Într-adevăr! Este mult mai simplu și mai ușor de folosit. În plus de asta, te scutește de o mulțime de chestii inutile de pe ecran!

 4. Iosazaur

  Mersi de pont!

  • Șerban

   Cu plăcere! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: